iA


Entrevista a 365d365e

by Iolanda Parra. Average Reading Time: less than a minute.

“Els periodistes cobreixen les guerres, fins i tot en profunditat, amb rigor i buscant les causes. Però s’obliden de cobrir les paus”. Aquesta frase de Sergi Picazo dóna peu al titular de l’entrevista que  la web 365d365e ha fet al Col·lectiu.

A l’entrevista, cinc dels membres de Contrast i Fora de Quadre, expliquen a fons el projecte de reportatges Després de la Pau i reflexionen sobre els conceptes de pau, memòria, reconciliació, justícia i perdó.

Cliqueu aquí per llegir-la.

L’entrevista, realitzada per Oriol Rodriguez i amb fotografies de Carles Rodriguez -com la de dalt-, també reflexiona sobre el concepte de #bonperiodisme, el finançament de projectes com Després de la Pau o, en definitiva, el paper socio-polític d’iniciatives de periodisme social i pels drets humans, com la nostra, en l’actual marc dels mitjans de comunicació de masses i el periodisme-escombraria.

Què en penseu de l’entrevista, què n’opineu? Esteu d’acord o puntualitzareu alguna cosa? Estem oberts a opinions, propostes, suggeriments… Ens podeu ajudar a difondre els reportatges entre la societat catalana?

No comments on ‘Entrevista a 365d365e’

Leave a Reply