iA


‘Líban. Pacte de silenci’, al Festival de Cinema Àrab de Tübingen

by Andreu Jerez. Average Reading Time: about a minute.

Els col·lectius de periodistes Contrast i Fora de Quadre han estat convidats pel Festival de Cinema Àrab de la ciutat alemanya de Tübingen per projectar el documental Líban. Pacte de silenci, que forma part del projecte ‘Després de la pau’. Oriol Andrés, director del documental, i Andreu Jerez, membre de Contrast resident a Alemanya, presentaran el projecte i la pel·lícula el proper dissabte 5 de maig al cinema Arsenal de Tübingen, i participaran en un debat amb el públic després de la projecció del documental.

El Festival de Cinema Àrab de Tübingen, que se celebra des de 2005 amb el suport de nombroses entitats públiques i privades, té com a principal objectiu promoure el diàleg entre diferents cultures i religions mitjançant el llenguatge audiovisual. L’edició actual del festival tindrà lloc entre els propers 2 i 9 de maig, i presentarà 40 pel·lícules de ficció i documentals produïdes els anys 2011 i2012 apaïsos com Egipte, Algèria, Irak, Iemen, Jordània, Líban, Marroc, Palestina, Sudan, Síria o Tunis. Sis pel·lícules competiran pel premi del públic aquest any.

La presentació del documental Líban. Pacte de silenci serà possible gràcies al suport de l’associació alemanya Societat perla Cultura de Pau (Gesellschaft Kultur des Friedens), que també té previst recolzar la presentació de més projectes audiovisuals de Contrast en el marc de la Setmana dela Pau de Tübingen entre el 14 i el 22 de juliol d’enguany.

No comments on ‘‘Líban. Pacte de silenci’, al Festival de Cinema Àrab de Tübingen’

Leave a Reply